NIEUWS

– Ameezing Night of Vocal – 28 maart 2020 –

Op zaterdagavond 28 maart zal er weer een Night of Vocal plaats vinden. Dit keer geen collega’s in de hoofdrol maar mijn kleine groepen en PK Ameezing. Het wordt een intiem concert genaamd ‘Ameezing Night of Vocal’.

De eerste set zal gezongen worden door m’n kleine groepen. Zij zingen o.a. de mooiste Nederlandse liedjes. Het tweede deel wordt een ons eigen songfestival feestje met live band, jaja songfestival, het gaat gebeuren!

Ik zal zelf wellicht ook nog iets zingen, hoogstwaarschijnlijk het liedje van Yvonne Buijsman genaamd ‘Al dat ik wil’. We hebben de try out gehad in het zangweekend, daar redde ik het niet tot het einde, er werd te veel gesnift, precair, we gaan in herhaling op 28 maart! Help..

Af en toe zal ik een concert liedje posten, deze vind ik erg mooi, ik hoop jullie ook. Liefs!

-x-