NIEUWS

En daarom hou ik zoveel van m’n leerlingen..

(Zij schrijft: Je moet het onderstaande met een knipoog lezen hoor..)

Als kleuter ging ik zoeferdezoef heel snel zitten naast juf Schoef. Ik was destijds wel erg verlegen maar dat hield mij toch heus niet tegen. Heerlijk was het aan haar zij, soms lachte ze alleen naar mij. En je mag het echt wel weten, ik kon juf Schoef nooit meer vergeten. Als puber had ik juffrouw Klap. En zoals je nu reeds snapt, ook zij kon mij enorm bekoren ik had opslag mijn hart verloren. Daarna kreeg ik slechts meneren, nou die kon ik niet waarderen. Nu zit ik dinsdags op een koor en ja daar staat een dame voor. En ik, ik kan er niet omheen want ik zie niemand, haar alleen. Ik geef juf Schoef hier van de schuld want zij heeft toen mijn hart gevuld. Zij liet mijn liefde daar ontwaken iets wat ik nooit meer kwijt zou raken.


Dit rijmpje kreeg ik gemaild van echt 1 van m’n liefste leerlingen.. Ze mist Ameezing, mij en ik haar! xx