NIEUWS

16 April – SOUL SATURDAY!

Vorige week zaterdag, 16 april was het zover, SOUL SATURDAY! Geen dampende afro pruiken, geen high heel boots maar een intiem concert met net die liedjes die ontroeren en die voor mij SOUL uitademen… Stukken als Once you get started van Chaka Khan, These Three Words van Stevie, Sail on van The Commodores maar ook Lost van Anouk en Was je maar hier van Blof, allemaal liedjes op m’n ’to do’ list. Het was een mooie avond, met een behoorlijke lach, een traan, een dansje en een dak wat eraf ging, onvergetelijk en precies zoals ik me de avond had voorgesteld. Dank aan iedereen die deze avond met mij hebben gedeeld, publiek, muzikanten,vrienden en familie, xxx.

———————————————————————————————-

Een aantal keer per jaar zal ik met verschillende kleine bezettingen spelen in De Dorpskerk in Zevenhuizen. In Oktober werd ik begeleidt door gitarist Ed Verhoeff. Het was een hele gave Jazz avond en de reactie’s waren super goed. Vorige week dus een Soul avond, wat een goede sfeer! Voor een impressie, klink op de Youtube link. Have fun, ik hou jullie op de hoogte over nieuwe data en ideeën.